2 Haziran 2013 Pazar

Advanced System Care 6.2 Full Serial Key 2013 30 Günlük Serial

Leave a Comment Follow us on twitter

Advanced SystemCare programı ile Windowsunuzda uzmanlık bilmeden güçlü bir bakım yapabilirsiniz. Öncelikle Advanced SystemCare Free Türkçe programının dünya genelinde 130 milyon kullanıcısı olduğunu söylemekle ne kadar kaliteli bir program olduğunu belirtmek gerekir. Bilgisayarınızın zamanla yavaşlamasından bıktıysanız, her yavaşladığında format atmak zorunda kalıyorsanız Advanced SystemCare’yi indirip bir süre denemelisiniz. Gerçekten hızlanmış bilgisayarın farkına varacaksınız.
Advanced SystemCare Free Türkçe, hiçbir şekilde spyware, reklam yazılımı, virüs vb. zararlılar barındırmaz ve kullanımı çok basittir. Şimdi özelliklerine göz atma zamanı geldi. Aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Advanced SystemCare 6 Özellikleri:

  • PC’nizin en yüksek performansa ulaşması için komple bir uygulamadır.
  • Kayıt defterini temizler, kısayolları düzenler, internet gizliliğini süpürür, gereksiz kullanılmayan dosyaları siler, hardiski düzeltir, optimize eder ve birleştirir.
  • Derin Tarama özelliği ile virüsleri kolayca tespit eder ve siler.
  • Advanced SystemCare programını kullanabilmek için çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmanız gerekmez. Sadece programı indirip yükleyin ve birkaç tıklamayla hızlı ve stabil bir bilgisayarın keyfini sürün.
  • Advanced SystemCare sisteminizi ve internet kullanım hızını %400 e kadar artırır.
  • Active Boost özelliği sayesinde akıllı-aktif, gerçek zamanlı olarak arka planda çalışarak CPU ve RAM kullanımını kontrol ederek optimize eder. Ve bunları yaparken sistem kaynağınızı tüketmez.
  • Türkçe dil desteği de vardır.
Advanced SystemCare Türkçe programını denemenizde yarar var. Belki de sizin için vazgeçilmez olabilir.


Download 


Rarpass: www.u-s-blog.blogspot.com

Serial Rarın içinde Eklidir.

0 yorum:

Yorum Gönder